DIY Cursus Adverteren

Zelf leren adverteren? Bespaar jezelf een hoop tijd en frustratie met deze hands-on cursus.
Een eenvoudig te volgen stappenplan... Van technische instellingen tot werkelijke uitwerking van aantrekkelijke campagnes en advertenties. Ook technische zaken zoals implementatie van de Facebookpixel, bekijken we in deze cursus!
Tips & tricks van iemand die al meer dan 100 KMO's ondersteunde met hun advertenties, krijg je er gratis bij 😉

PS. Meer dan 90 cursisten gingen je voor!DIY Cursus Adverteren

Het perfecte draaiboek als je meer uit je social media pagina's wil halen

De cursus "Adverteren op Facebook en Instagram" is het perfecte draaiboek als je meer uit je social media pagina's wil halen. Je hoeft zeker geen professional te zijn, want alles wordt uitgebreid uitgelegd. Ook de anekdotes en voorbeelden helpen enorm om alles te visualiseren. Zeker een aanrader!

Niet twijfelen, gewoon doen!

Net de workshop 'instagramstrategie' gevolgd bij Aurelie. Ik heb hier veel nuttige tips gekregen waar ik nu zelf mee aan de slag kan. Bovendien is Aurelie een super toffe madam die op een down to earth en no-nonsense manier praat over haar vak. Je krijgt het gevoel dat ze je écht verder wil helpen i.p.v. één of andere cursus aan te smeren zoals zo velen doen. Heb je interesse in haar aanbod? Niet twijfelen, gewoon doen!

Superservice!

Aurelie biedt een superservice en is altijd bereikbaar voor input of om meer toelichtingen te geven. blij dat ze mijn ads verzorgt heeft! Recent ook een cursus bij haar aangekocht en ook die was zeer praktisch en to the point.